Utmattade

När du blivit Utmanarscout kommer du få planera och genomföra dina egna möten och du och dina jämnåriga kamrater kommer att kunna göra alla de utfärder ni önskat eller känner för.

Mötestid

Söndagar 19:00 – 21:00

Plusgirokonto

PG: 419249-8

Rop

En Hängmatta, en Hängmatta,

det är en matta med hängslen i.

Och är det inga hängslen i,

så är det ingen Hängmatta.

En Hängmatta, en Hängmatta,

det är en matta med hängselen i.

För, Hälge

ons
Öppet hus hos Scouterna @ Scouternas kansli, Örnsberg
Feb 21 kl. 17:00 – 20:30

Nu upprepar vi succén från förra året!
Distrikten i Stockholmsregionen och det regionala utvecklingskansliet hälsar alla kårer hjärtligt välkomna på öppet hus, på Scouternas rikskansli i Örnsberg.

Under kvällen bjuds det på mat, spännande möten, lite utbildning och en möjlighet att ta del av det allra senaste inom Scouterna. Flera ”scoutnära” utställare kommer vara på plats. Inbjudan riktar sig främst till utmanare, ledare och kåraktiva.

”Lådan”
Alla direktanslutna scoutkårer kommer under våren att få en låda med stöd och inspiration. Det är som ett tack för allt engagemang och fantastisk verksamhet som ni kårer gör. Ni har bidragit till att fler får uppleva väldens bästa fritid – Scouting!

Kårer från Birka, Roslagen, Stockholm och Södertörns scoutdistrikt kan hämta sina lådor under kvällen.

Gå på ett miniseminarie
Vid 4 tillfällen under kvällen har du möjlighet att på 20-25 minuter ta del av det viktigaste från bland annat DemokratijamboreeNya kårwebbar & grafisk profil, vad är GDPR ? och JOTA/JOTI

lör
Distriktsläger Palladium @ Vässarö