Kårstyrelsemöte Måndagen den 18 april 2016

Under mötet uppkom diskussion kring formerna för kårens ledarmöten. Kårstyrelsen kommer att se över detta och tar gärna emot alla synpunkter och förslag. Styrelsen gick även igenom ledarsituationen inför höstterminen och konstaterade att det överlag ser väldigt stabilt ut, men hjälper gärna till att försöka hitta ledare till de avdelningar det behövs. Vi söker också efter personer som vill ingå i en grupp med ansvar för att utföra hantverksarbete och liknande i lokalen. Är du intresserad av att vara med och hjälpa till i Bygget, hör av dig till stavakar@gmail.comeller lovisa.engwall@enghouse.com.
Styrelsen tar mer än gärna emot förslag och frågor på mailadressen karstyrelsen@alvsjoscout.se. Dessutom är alltid kårmedlemmar välkomna att närvara på styrelsemötena. Nästa möte äger rum den 16 maj kl 19.00 hemma hos Karl Staveus.

Se protokollen

Det här inlägget postades i Styrelsen av sndbrg. Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *