Vuxna På Spåret

Vi kan glädjande konstatera att många vuxna kommer att vara med på sommarlägret På Spåret. För att det ska bli bra för alla, scoutbarn ledare och föräldrar är det viktigt att alla bidrar till ett roligt läger.

Naturnära

På lördag eftermiddag ordnar Vässarö en naturvandring på 2,5 timme

Leda scouting

På lördag eftermiddag samt söndag förmiddag håller scouternas Folkhögskola en 6 timmarskurs som heter Leda Scouting. Denna är för dig som är ny ledare i kåren eller som vill starta till hösten. Det finns ett fåtal platser så anmäl nedan om du är intresserad.

Programmet

Till programpassen behöver vi extra händer till bland annat hantverk såsom bandflätning oh täljning. Kan du segla och vill lära de äldre scouterna detta?

Kanske du är klättrare och vet hur man säkrar klätterslinor. Spelar du gitarr eller annat instrument som är trevligt vid lägerbål.

Är du duktig på lekar eller något uppträdande till stora lägerbålet?

Vill du dokumentera lägret på kårensfacebooksida?

Det finns massor att göra på ett läger.  Använd din fantasi och skriv ner vad du kan bidra med.

Informationsmöte

Vi kommer att ha ett informationsmöte för ALLA VUXNA som ska MED PÅ LÄGRET måndagen den 12 juni kl 18:30 i scoutlokalen Bygget.

Vuxna PåSpåret

Ett begränsat antal kan göra detta. Programmen för scouterna samt matlagen måste fungera.