Upptäckarna – Reseinfo + Utrustningslista

Palladium
Palladium – ett lägeräventyr i teaterns värld!
Under lägret kommer ni att möta teatersällskapet Palladium som är i stort behov av hjälp, eftersom en viktig person i deras sällskap har försvunnit under mystiska omständigheter. Med den originella teatern och dess anhängare som fond, kommer scouterna att få lösa problem och mysterier som leder dem in i ett äventyr på gränsen mellan verklighet och fantasi.
Äventyret kommer inte att utspelas under någon specifik historisk tidsålder, utan innebär en spännande blandning av dåtid, nutid och framtid, med inspiration från teaterns värld.
Tid: Måndag 30 juli – lördag 4 augusti

Resan till Vässarö startar från scoutlokalen ” Bygget”.
Samling måndag 30 juli kl 06:30. Bussarna avgår senast 07:00

Utrustningslista

Utrustningslistan gäller för alla typer av läger/utfärder. Raggsockor, mössa och vantar kan behövas på kvällarna.

Fickpengar rekommenderar vi inte överstigen 150 kronor. Vill scouterna köpa med sig en tröja från Vässarö hittar ni prislista här

Fästingar:

Vässarö ligger i havsbandet och där finns många fästingar. Vi kommer att plocka bort alla fästingar vi ser, men kom ihåg att leta extra noga efter hemkomsten.  Vässarö rekommenderar TBE-vaccination.

Hemresan startar från Strömsviken lördag 4 augusti kl 11:00. Det innebär att vi är vid scoutlokalen c:a 13:30 – 14:00.

Nu ser vi fram emot 6 mysiga dagar på Vässarö / Upptäckarledarna i Älvsjö scoutkår