Styrelsemöte Måndagen den 14 mars 2016

Kårens ekonomiska halvårsrapport visade att några oväntade kostnader leder till att viss ekonomisk försiktighet iakttas under resterande del av verksamhetsåret (verksamhetsåret slutar 31 augusti). Vill du veta mer om kårens ekonomi kan du kontakta kassör Marianne Blom på marianne.blom@millimy.se eller kårordförande Karl Stavaeus på stavakar@gmail.com.

Vi diskuterade också den generella säkerheten i Bygget och kommer att flytta in vissa farliga verktyg i lägerförrådet samt genomföra en riskanalys över lokalen med efterföljande åtgärdsplan.

Styrelsen tar mer än gärna emot alla former av tankar och synpunkter på karstyrelsen@alvsjoscout.se. Dessutom är alltid kårmedlemmar välkomna att närvara på styrelsemötena. Nästa möte äger rum den 18 april.

Se protokollen

Det här inlägget postades i Styrelsen av sndbrg. Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *