salarfokus
Bli scout nu

Sälarna

Upptäckare 10–12 år

Sälarna är ett upptäckargäng med patrullerna Sjölejon, Valross, Knubbsäl, Vikare och Ledarteamet Säl-skapet.
Vi ser framemot en termin med många äventyr!

Mötestid

Torsdagar 19:00 – 20:30

Nästa möte 23/4 kommer vi ha ett organisations och samarbetes möte. På våra möten är vi oftast ute så klä er efter väder, VARJE möte. Hellre för mycket kläder än för lite!

Det pågående coronaviruset påverkar inte oss speciellt mycket i nuläget, mer än att vi kommer vara ute på alla möten. Just nu (13/4) så kommer vi fortsätta att ha våra möten som vanligt, men detta kan komma att ändras. Vi följer folkhälsomyndighetens råd, vilket bland annat innebär att visar en scout något symtom ska denna person stanna hemma och vara symtomfri i 48 timmar.

Vill ni ha en bättre inblick i vår verksamhet på sälarna, får ni gärna kolla in vår instagram! Salarna_scout

Vill du kontakta alla ledare på Sälarna samtidigt med ett mejl? Använd adressen salarna@alvsjoscout.se.

Plusgirokonto

Rop

Var är vi!?

Sälarna är överallt, både i varmt och kallt, Sjölejon, valross, knubbsäl, vikare vi ser er i våran kikare.
Alla börjar vi som kut tills vi sedan simmar ut. Äter fisk tills vi storknar. Här är gänget, som alltid orkar.
SÄLARNA ÄLVSJÖ!

Sälarna