Bli scout i Älvsjö scoutkår!

I Scouterna hittar du både utmaningar och nya kompisar, oavsett var du bor eller hur du gammal du är. Här kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen. Och du är självklart med och bestämmer vad vi ska hitta på.

För att gå med i vår scoutkår kan du göra en intresseanmälan som skickas direkt till vårt medlemsregister. Fyll i uppgifterna nedan så hör vi av oss till dig inom kort. Fält som är markerade med * är obligatoriska.

Är du som förälder intresserad av att hjälpa till som ledare? Barnet har då möjlighet att få förtur. Kryss i rutan ”Ledarintresse”.

Under Noteringar skriver du om det är något du vill meddela, tex sjukdom/allergi vi bör veta om, önskemål om veckodag eller att vara på samma avdelning som kompis.