I vår scoutlokal Bygget är det fullt ös de flesta dagarna i veckan och här finns det gott om utrymme för kårens verksamhet. Du kan hyra Bygget för kurser, läger, arrangemang, barnkalas m.m. Kontakta Per Hörnsten för offert och bokning.

Vill du hyra scoutlokalen Bygget?

I kalendern längre ner på sidan ser du när lokalen är bokad.

Vilka får hyra? På grund av tidigare misskötsel hyr vi bara ut till kårmedlemmar, scouter, föreningar och barnkalas.
Bokning
 Per och Anna Hörnsten
 Herrängsvägen 5
 125 54 Älvsjö
 hornstenper@gmail.com
Lokalens läge
 Herrängsvägen 3
 125 54 Älvsjö
Resa till Bygget

Buss 144 från Fruängen/Älvsjö station/Gullmarsplan till Långsjö torg

Buss 141 från Telefonplan till Långsjö torg

6 minuters körväg från motorvägen E20, bilar parkeras på gatan utanför lokalen.

Hitta till Bygget Karta

Utrymmen

Totalt ca 500 kvm

Vinden ca 200 kvm – Hustets största rum med stor öppen golvyta, bord och stolar. Lokalen är utrustad med en whiteboardtavla, projektorduk och en luftvärmepump för värme/kyla.

Storan ca 70 kvm – I direkt anslutning till kök och RWC. I Storan finns det en whiteboardtavla och en stor filmduk. Fällbord och fällstolar finns i ledarrummet intill.

Mellan ca 56 kvm – Öppen golvyta lämplig för kurspass och andra aktiviteter. Lösa bord och stolar kan hämtas i ”lägenheten”. I rummet finns en whiteboardtavla och dimbar väggbelysning.

Lillan ca 28 kvm – Rum med whiteboardtavla och projektorduk.

”Lägenheten” ca 25 kvm – Rum inrett som mötes/konferenslokal för ca 10 personer. Whiteboard, filmduk och projektor med HDMI-anslutning. ”Lägenheten” har eget kök samt egen toalett med dusch.

Utmanarrummet ca 22 kvm – Möblerat med soffgrupp, stereoanläggning, filmduk och whiteboardtavla.

Kök: Välutrustat kök med kapacitet för upp till 100 personer, se beskrivning nedan.

Övriga utrymmen: Kansli med trinettkök & 2 ledarrum med soffgrupper.

Omgivning

Lummigt villaområde intill Långsjön, runt lokalen finns det skogsdungar och gräsplaner lämpliga för olika aktiviteter.

NaturreservatÄlvsjöskogens naturreservat ligger drygt en km bort.

BadplatsLångsjöbadets badstrand med kiosk och restaurang ligger ca 700 meters promenad från Bygget.

Matbutik – Närmaste mataffär är ICA nära Älvsjö som ligger ca 650 meter bort.

Sovplatser Golvförläggning
Uppvärmning Centralvärme
Köksutrustning Induktionshäll, restaurangugn med varmluft och ånga, industridiskmaskin, 2st diskhoar, kyl & frys (fullhöjd x2), fullt utrustat med köksgeråd. Kapacitet upp till 100 personer.
Internet Trådlöst nätverk i hela lokalen.
Vatten Varmt och kallt. Duschrum och egen bastu.
Toaletter 5 WC, varav en anpassad för personer med funktionsvariationer.
El Ja
Tillgänglighet Bottenvåningen nås via ramp och är utrustad med en handikappanpassad toalett.

Prislista

Hyra

Kostnad per dygn

Fredag – söndag
Kårmedlem

Övriga

För kortare och längre arrangemang kan pris diskuteras.

Betalning

Betalas till PG 41 92 58-9

Övrigt

Lokalen lämpar sig för bland annat kurser, arrangemang (Arr), barnkalas och övernattningar. Bygget är utrustat med en hjärstartare.

• Max 250 personer i lokalen
  • Alkohol är förbjuden i och utanför lokalen!
  • Rökning är förbjuden i lokalen (inga kvarlämnade fimpar utanför!)
  • Rökmaskiner är förbjudna att använda i lokalen
  • Brandlarm får ej sättas ur bruk
  • Grannar till lokalen får ej störas! Respektera deras mark
  • Parkering och aktiviteter är förbjuden på framsidan av Bygget, parkeringen tillhör grannarna och får INTE användas
  • Sopor som inte går ner i soptunnorna vid gatan ska medtagas!
  • Lampor ska vara släckta samt dörrar och fönster stängda vid lämnande av lokalen
  • Vid otillbörligt beteende eller otillräcklig städning kvarhålls depositionen på 1.500:-
  • Kårmedlemmar har under uthyrningen tillträdesrätt till lokalen
  • Lokalen hyrs under premissen att det är en scoutlokal, och att det kan ligga material m.m. framme