Grodorna

Spårare 8-10 år

I Scouterna kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen.

I Scouterna kan du hitta på nästan vad som helst, från att leka nya lekar och bygga kojor i skogen som man kan sova i, till att pyssla och laga mat.

Du lär dig något nytt nästan varje dag i Scouterna, det är alltid roliga saker men ibland är de också väldigt bra att kunna. Som att tälja med kniv eller lägga bandage på någon som gjort sig illa. Men till skillnad från hur man gör i skolan läser vi inga böcker om knivar och bandage, vi lär oss genom att göra, genom att prova på allt på riktigt istället. Medan vi gör det samarbetar vi alltid i patruller, små grupper där alla är med och bestämmer. Det är smart, för tillsammans kan man alltid hjälpas åt att hitta på ännu roligare saker.

När man är scout gör man alltid sitt bästa men det gör inget om det råkar bli fel, därför brukar vi tänka lite på hur allting gått till så att vi blir bättre till nästa gång.

Grodorna

Vi har oftast våra möten vid Älvsjö Gamla IP och är därför ute hela mötena. Kläder efter väder är ett måste och gärna scoutskjorta med scouthalsduk.

 

Mötestid

Torsdagar 18:30 – 20:00

Terminsdatum Hösten 2021
Sept: 2,9,16,23,30 Okt: 7,14,21, 28 Nov: 11, 18, 25, 27 (Julmarknad) Dec: 2,5
Höstlov v.44, från v.45 kommer vi ha våra möten vid Bygget, Herrängsvägen 3. 

 

Plusgirokonto

41 92 30-8

Rop

Tappra uti skog och lera
och vi hoppas många flera
tävlingar i skogen vinna
och att spåret alltid finna
Grodorna Grodorna Älvsjö!

Grodorna

Petra Dahlström

Ledare

Fredrik Hallander

Ledare

Sophie Von Kraemer

Ledare

Helen Ziobro

Ledare

Maria Lejefors Ruth

Ledare

Louise Arnell

Ledare