toblerone-1-835x467

Matterhorn

Utmanarlag för scouter födda 2005

Äventyr på riktigt! I Scouterna hittar du både utmaningar och nya kompisar, oavsett var du bor eller hur du gammal du är. Att vara scout är att utmana. Dig själv, din omgivning och alla förutfattade meningar.

Tillsammans med kompisar får du uppleva utmanande friluftsliv och engagera er i samhällsfrågor.

Som utmanarscout händer mycket i livet. Många går på gymnasiet och har veckorna fullbokade. Då är det skönt att koppla bort vardagen med Scouterna. Som utmanarscout öppnar sig världen för dig på riktigt. Du och dina kompisar har möjlighet att åka på en mängd olika läger och äventyr runt om i Sverige, Europa och världen.

I Scouterna är det alltid tillåtet att göra fel, men det är ofta när vi reflekterar som vi kommer på hur vi ska göra för att det ska bli rätt nästa gång.

Mötestid

Onsdagar 19:00 – 21:00 i Bygget

Terminsprogram

Terminsplaneringen hittar du här!

Information om sommarlägret Boomerang på Vässarö + anmälan

Ange ”Älvsjö” som grupp i din anmälan!

Vårt plusgirokonto är 652114-0

Hör gärna av dig om det är något du undrar över!

Kontaktuppgifter till oss hittar du lite längre ner på sidan.

Följ oss på Instagram @matterhorn.alvsjo!

Visa det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av @matterhorn.alvsjo

Ledare